29. februar 2020. De små Guder er nu blevet 1 år. Her er den FANTASTISKE kage, som Maldini fik da han blev fejret af sin familie!

13. juli 2019: Sally har i dag været på Dansk Lagotto klubs dobbeltudstilling i Vester Hæsinge på Fyn. Hun stillede op i babyklassen og fik bedømmelsen "Særdeles Lovende" af begge dommere og vandt "Bedste Baby" på begge udstillinger. Det var en kæmpe oplevelse for hende og det var en træt lille cowboy vi havde med hjem igen. Enzos mor Heidi var med for at opleve en udstilling og søster Flora kom forbi med sine forældre. MEGA hyggeligt.

Snart 12 uger.

Sally og Selma gir den som rigtige vandhunde i dag.

18. maj 2019:

Der sker så meget for tiden og jeg når slet ikke at få opdateret vores hjemmeside 🙂

Vi har været på stranden flere gange og vi havde en KÆMPE oplevelse hvor 5 af de 6 Gudehvalpe mødtes i Fussingø skov. De fik leget vildt og meget, mens vi tobenede hyggede og fik kage og kaffe.  Det var fantastisk at så mange kunne komme - og nogle meget langt væk fra - og deltage i det ret spontane arrangement. Det var SÅ FANTASTISK at se rødderne igen.

Sally og jeg har også været til hvalpetræf på et lokalt dyrehospital, hvor hun legede meget forsigtigt med nogle chihuahua hvalpe. Hun fornemmede at de slet ikke kunne tåle at lege vildt, som hun gør med sine søskende.

Snart er det tid til hendes næste vaccination, det bliver nok i morgen og så den første rabiesvaccination om en uges tid.

Vores Anna har fået kørekort og da hun er 17år skal der sidde en voksen ved siden af når hun kører. Så jeg har tilbragt time efter time på passagersædet, mens vi har kørt land og rige rundt. Hun er så dygtig ❤

 

7. maj 2019: i aftes startede Sally og jeg til hvalpemotivation. Sammen med skønne Enzo på billedet. Det var SKØNT at se ham igen, han var ligeså glad og dejlig som da han var hos os. Hans forældre fortalte, at de kunne mærke at han begyndt at mangle leg med andre hunde. Det er en god observation for det er rigtig vigtigt for hvalpene at få lov til at udvikle deres adfærd sammen med andre hunde. Ellers kan de blive ret voldsomme i deres leg med mennesker. Og man skal aldrig lege så voldsomt med dem at de får lov til fx at bide i en hånd eller ens tøj. Så lærer de at det er ok og vil også gøre det hvis de leger med børn eller når de bliver ældre. Find hellere en hundelegekammerat, få fx en aftale med en hvalp fra hvalpeholdet, hvis man ikke lige kender til andre hvalpe. På lørdag skal vi mødes med Enzo og hans familie i Fussingø så de kan få lov til at lege igennem. Skulle andre af hvalpene have mulighed for at komme (og jeg ved at flere bor LANGT væk, så det ikke er muligt) så er de MEGET velkomne.

To der elsker hinanden.

4. maj 2019: Rybjerg strand i dag. Sally og Selma og en smuk himmel.

Hvalpenyt

Flere hvalpe og deres familier sendte en hilsen på min fødselsdag i denne uge. Her er det lille Flora.

4. maj 2019:

Nu forsøger jeg for tredje gang at lave dette opslag, indtil nu har det kun været billedet af Flora som er blevet gemt. 3. gang må være lykkes gang!

Vi hører heldigvis ofte fra de små Guder og det er vi så utrolig glade for ❤❤

Fra Flora forlyder det senest: Flora vokser og har rundet 5 kg. Hun nyder huset, haven og campingvognen samt er rigtig god til at lege med bamser. Tryg ved alle hun møder og det med lyde er blevet meget bedre. På tirsdag starter hun til hvalpetræning. Ja hun er bare super dejlig.

Maldini har været noget ked af at være alene hjemme så det var dejligt at modtage besked om, at han  nu har sovet to nætter i familiens bryggers og om dagen vil han også gerne ligge i bryggerset selv om familiens store søn er hjemme. Så de er ved rigtig godt mod på dette område. Han har også haft besøg af to lagottoer, som tilhører farens kolleger. Den ene på 1 år var lidt vild, men der skulle være potentiale for nogle gode legekammerater på sigt.

Luca er startet til hvalpetræning, så der er også gang i en god udvikling.

Enzo stortrives og har gang i mange aktiviteter. Blandt andet har han været med sin mor på arbejde, det var vist en hård omgang med alt den kælen og snakken med mennesker, så han faldt i søvn under sin  mors skrivebord. Han har også et aktivitetstæppe hvor han nogle gange får serveret lidt af sin aftensmad. Her en lille film.

Lucca er gået i træning som storbydreng og har været på flere ture til Århus, inden han flytter til sit permanente hjem i København. Det forlyder fra Luccas store menenskebror, at Lucca er en rigtig scorehund. Jeg tror at der heri ligger, at hans lille charmerende bamsede udseende tiltrækker Århusianske babes 😉

Sally går det også fint med. Vi har været på flere ture til skov og strand. Her i dag var vi ved Rybjerg strand (hvor vi også var med hele hvalpekuldet - selv om der var vindstille dengang). Her en film fra turen.