Her på siden har vi sat nogle links til forskellige hjemmesider. Der er både nogle generelle hundesider, nogle lagotto sider og lidt andet godt 🙂

Dansk Kennel Klub

Netdyredoktor.
En netportal lavet af dyrlæger, hvor man kan finde mange artikler om alskens sygdomme og andre ting. Blandt andet er det på denne portal, at man kan finde "Hundeskolen". Hvor Lise-Lotte Christensen skriver forskellige ting om adfærd og mental udvikling hos hunde.

Hundehuset i Hadsten.
Det er her vores hunde kommer på ferie, når vi ikke kan have dem med (og Mormor og Bedstefar ikke kan have dem) og det er også her, at vi træner hvalpemotivation, agility, ringtræning, rally og senest har været på kursus i hjernegymnastik. Stedet drives af Helle og Lars, der begge er meget dedikerede hundefolk.

anjaoghund.dk Selma og jeg har først gået til hvalpemotivation hos Anja og siden andre kurser. Anja er virkelig dygtig og et rigtig sødt menneske og så stråler hun af engagement. Hende kan jeg absolut anbefale.

Dansk Lagotto Klub her findes blandt andet et afsnit om racens historie.


Private hunde hjemmesider:

Kennel Riccadonna:

Her stammer Selma fra.

Kennel Blue Berry.
De laver nogle skønne old english sheepdogs og tager nogle fantastiske fotos og så nærer de bare en stor kærlighed til deres hunde, som tydeligt skinner igennem når man klikker rundt på deres side.

Biocensor program

Tidlig neurologisk stimulation

 

Hundetilbehør:

4hotdogs.
Siden med det skønneste hundetilbehør. Halsbånd, liner, hundetegn, senge etc etc etc

hooked4pets.dk

Netbutid der har alt hvad hjertet begærer til hunde og andre dyr. Jeg har kig på en fødekasse herfra til vores næste kuld.

Cotonshoppen.dk Her har de mange sjove ting til hunde. Blandt andet hundetegn med lagotto.

Butiklunden.dk netbutik med mange mange ting til hunde.

Planterelaterede links:

Thyboesminde Stauder: fysisk og netbaseret butik med mange floks og geranium.